Haalahja.net

   [ Etusivulle ] [ Luo oma lahjalista ] [ Tietoja palvelusta ]

Haalahja.net
- lahjalistat helposti netissä

Häälahja.net on ilmainen kotimainen nettipalvelu, joka on suunnattu kaikille häitään järjestäville pariskunnille.

Palvelu tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan julkaista häälahjalista internetissä. Lista ei ole sidottu mihinkään tiettyyn yritykseen tai tavarataloon, vaan sille voi kerätä erilaisia tavaroita, palveluita tai ideoita oman maun mukaan.

Morsiuspari valmistelee listan kaikessa rauhassa tietokoneellaan ja julkaisee listan, kun se on valmis. Listalle voi toki lisätä, muuttaa tai poistaa lahjatoiveita myöhemminkin. Häävieraat avaavat listan saamansa koodin sekä hääpäivän perusteella. Koodi on helppo painaa esimerkiksi kutsukorttiin tai lähettää vieraille erikseen. Lista voidaan avata myös ilman koodia morsiamen tai sulhasen sukunimen avulla. Suosittelemme kuitenkin koodin käyttöä, koska nimiä käytettäessä kirjoitusvirheet voivat aiheuttaa hankaluuksia. Vieraat voivat varata listalta haluamansa lahjat, jolloin ne poistuvat näkyvistä. Hääpari tai erikseen sovittu listaa ylläpitävä henkilö voi seurata varaustilannetta salasanansa avulla.

Haalahja.net on käyttäjilleen täysin maksuton. Palvelua ylläpidetään harrastajavoimin. Tekniikan tarjoaa paallikko.com web solutions.

 

 

powered by paallikko.com

haalahja.net © 2005-2014 paallikko.com web solutions - Tiedustelut: haalahja(ät)paallikko.com